Gabča uvařila hamburgery z červené řepy a já na ně přes celý víkend slintala a nemohla zapomenout, až jsem si je musela uvařit.
A dopadlo to výborně, i pro mě těžkého masaře. Musím říct, že mi dokonce chutnaly i více než masové a kdo mě zná, tak ví, že to už je co říct.
Tak tady jsou - Díky Gábi za skvělej recept.
Hamburgery z červené řepy
Ingredience
500 gr. červené řepy
1 cibule
2 stroučky česneku
200 gr ovesných vloček jemných
200 gr. strouhaného sýra
2 lžíce olivového oleje
2 vejce
sůl
pepř
Dáme do překrojené housky a dochutíme, podle zvyku. Já dala domácí majonézu se strouhanou okurkou, salát, cibuli nakrájenou na kolečka a rajče.
Byla to delikatesa.
Žádné komentáře:
Okomentovat